Skip to content

Reparatii utilaje bucatarie

September 14, 2012

Service Bucatarii

In pret este inclus transportul, montajul, instruirea personalului si tehnologia de coacere. Asiguram service-ul in timpul perioadei de garantie, postgarantie si necesarul pentru piese de schimb.

Toate echipamentele sunt produse dupa normativele C.E. in vigoare, tinand cont de prevederile noilor standarde ISO9001 si ISO9002, normele electrice de prevenire si protectie contra accidentelor, precum si de igiena in vigoare.

Reparatii Cuptoare Profesionale :In pret este inclus transportul, montajul, instruirea personalului si tehnologia de coacere. Asiguram service-ul in timpul perioadei de garantie, postgarantie si necesarul pentru piese de schimb.

Service Bucatarii

Atunci cand trebuie sa achizitionezi un echipament, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Este greu de alcatuit o lista completa a tuturor acestor cerinte, dar sunt cateva reguli generale care trebuie respectate.

Executam lucrari din inox la comanda : mobiliere pentru brutarii, cofetarii si restaurante, balustrade, mobilier interior, carucioare si alte accesorii.

Service Bucatarii : Cea mai buna carte de vizita este opinia clientilor. Iata cateva dintre recomandarile celor cu care am lucrat.

Service Cuptoare Pizza Avem solutii complete pentru aprovizionarea cu echipamente bucatarie de calitate.

Cuptoare Pizza Atunci cand trebuie sa achizitionezi un echipament, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Este greu de alcatuit o lista completa a tuturor acestor cerinte, dar sunt cateva reguli generale care trebuie respectate.

More results:
Service Cuptoare Pizza Service Cuptoare Pizza Cuptoare De Patiserie

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a comment